e-MaiL Me t00 F0LL0w

F0LL0w Me

Please CLICK =D

WhoAmI?

My photo
bLue LaND, DaRk skY, Malaysia
my LIFE is upside down looking for Mr.down side-up.

WELCOME

Salam'alaik,
Thank you for viewing my humble blog. I hope you can find something useful here. May Allah bless you.
p/s: d'larang m'rosakkan blog ini ^^
L0ve,
Nur Athirah Nabilah Omar

Sunday, December 26, 2010

Perkhemahan Nasional di Udara (PENARA)

hum..PENARA. xsgke sy g sne. best sgt. klu nk tgk ap yg ktorg wat kat sne g tgk kat blog batch ktorg.

Thursday, December 23, 2010

A'Famosa again

kali ni da msuk 4 ke 5 kli eden ke A'Famosa. waduh tension tol. bosan la asyk g a'famosa je. mmg muke ni da melekat kat a'famosa kot. hehe... ni sume pmintaan adek. sbb adek t'ign sgt nk mndi kolam. haha. kat a'famosa an ad villa yg ad kolam uh. da mcm tmn permhan da ak tgk. best 2 mmg la best. ak pon ske.tp yg x best nye agk x bersih ckit. tp ok la. kne pndai2 bersihkan sndiri.. tggl kat villa 2 cam tggl kat luar ngara. pnye la sjuk aircon dy bole dmm tiap hri. huhu. tp ad astro..hehe..jakun btol. mcm kat pulau jakun. hum. snok ar. klu korg b'mnat g ar sne. search je kat tenet then book. best gle. mndi la puas2. wat mcm rmah sndiri. kolam yg t'lindung. mmg best.

g a'famosa:
24 - 26(pgi)/12

g penara:

26(mlm) - 30(mlm)/12

Monday, December 20, 2010

last paper for sains sosial

hri ni last day buat bdk2 sains sosial & even the day for adek ku syg utk beli buku..huhu..pnjg btol line mnuggu..smntara tggu line 2 aku & adek lepak2 kat asrma mklum la bumi an pnas skrg..huhu...subjek last ni EA a.k.a. ekonomi asas. sbjek yg sye x thu mnahu pon. hehe. snok ar da hbes tp cuak gak sbb tgk kwn2 yg x hbes ag. huhu...smbil uh g kat pjabat. tgk dri pjbt je time dorg msuk dewan. sume hepi gle. mntang2 la conker dewan. hum..so nk mepeks ape ni? da x igt da kesah time 2. hehe.. *skrg ni sy update time taon bru. mmg la x ingt..huhu.

Friday, December 17, 2010

MeRdeKa sPM....!!!

ya Allah...da hbes da..cam x caye btol...alhamdulillah~ b'syukur sgt2...wlupun perjuangan 1st da hbes tp still ade ag perjuangan lepas nie..smoga aku da bersedia.. "world here I come"

Wednesday, December 08, 2010

2 paper left

waaah!! che & the miracle bio is over..hope dpt A tp klu dpt lebih alhamdulillah..klu dpt kurang redha la..huhu..hrp2 result ok..
next week the tough bat & simple pqs..insya Allah boleh..yeah!

Friday, December 03, 2010

4 last subject left

takbir 'Allahuakbar!!!!'...ya Allah, Alhamdulillah aku utk Mu..stlah lame penantian aku dlm perjuangan ini, Kau sering disisi.mungkin slame ni aku x sedar akan kehadiran Mu, tp Kau la yg sering ade dgn ku..ya Allah, segala puji-pujian utk mu kerna tlh mberikan ketenangan d'saat aku menghadapi perjuangan ini..bersyukur sgt-sgt. spnjang SPM ni aku rse tenang sentiase sewaktu menjawab pekse. andainya setiap hari perasaan ini membelengu ku, ya Allah aku b'syukur sgt..ssgguhnya perasaan ini mberi ku jiwa yg ckup sempurna dan minda yg mampu berfikir tntg Mu..


semlm pekse for sub yg ke-7. pekse phy. seronok sgt. even x brape nk ok, tp aku da b'tawakal kat Allah. semoga Dia beri yg t'bek utk ku..btw, aku jenis yg sntiase senyum bile hbes pekse so kwn2 sume suke tuduh 'elleh, sng ar 2, snyum je...', 'aiceh nano...syum je knp?', 'terer ar 2...'..huhu..pe je an, pdahal aku snyum sbb rse tenang je lpas jwb..huhu..xbek kan..aku nk wat pe lg..syum je la memanjang..snyum kan sedekah...hehe..


ya Allah pas ni hadirkan la lg ketenangan dlm hti ini spnjang hidup ku di dunia. aku sgt memerlukannya..ya Allah hati ini hnye memerlukan Mu bkn yg lain..jd tetapkan la hati ini hnye utk Mu....Amin...


kawan bloggers yg bce blog ni..tlg doakan kejayaan ku ye..!! TQ