e-MaiL Me t00 F0LL0w

F0LL0w Me

Please CLICK =D

WhoAmI?

My photo
bLue LaND, DaRk skY, Malaysia
my LIFE is upside down looking for Mr.down side-up.

WELCOME

Salam'alaik,
Thank you for viewing my humble blog. I hope you can find something useful here. May Allah bless you.
p/s: d'larang m'rosakkan blog ini ^^
L0ve,
Nur Athirah Nabilah Omar

Sunday, March 18, 2012

Annual Dinner

Make Over
First annual dinner aku & aku pakai t'sangat lar simple. Tudung Simpang Aalia, Baju Blaus Short Aalia, Seluar Slim Fit, Coat & Sandal. It just a simple me. Seronoks sangat. Makan dengan budak MS03 yang 'sweet' tu. Hahaha. Then main tukar-tukar hadiah. Classic gtu. Aku bagi dekat girl yang d'panggil Shira.Bagi Stokin, Pendrive 4GB & a Card. Nak tengok? Opss...soe, aku lupa nak amik gambar. Lepas dah balut baru t'igt. So, sedih~

Well, dah panjang menulis baru aku t'igt nak kenal an girl dua orang yang cute tu. Hee. That's my roommates. Yang ayu bershawl polka-dot merah tu namanya Laila & yang sempoi bershawl hitam tu namanya Hamizah. They are so cute & lovely. Aku un dapat ikut kepala diorang. Ahaks. *Wink*