e-MaiL Me t00 F0LL0w

F0LL0w Me

Please CLICK =D

WhoAmI?

My photo
bLue LaND, DaRk skY, Malaysia
my LIFE is upside down looking for Mr.down side-up.

WELCOME

Salam'alaik,
Thank you for viewing my humble blog. I hope you can find something useful here. May Allah bless you.
p/s: d'larang m'rosakkan blog ini ^^
L0ve,
Nur Athirah Nabilah Omar

Wednesday, May 30, 2012

Cat Nap

Gi melawat adik dekat KMJ. Biasalah, budak 1st time masuk kolej. Memang *ttutt*.. Hahaha. Tapi best jugak sebab dapat lepak dengan dia. Aku g dengan kakak aku berdua jer. Naik bas yang tak berapa nak lawa. Hahaha. Then stay dekat bilik Ain classmate kakak aku tapi sebaya aku. Hee.. Benda biasa terjadi dekat KMJ kan? Eh, lupa lak. Continue cite>> Then kat saner memang lepaks je, takyah buat kerja rumah. Ahaks.


Time tengah dinner dengan Ain & Akak, tetiba jer si Oren ni datang dekat kita orang and landing dekat kaki Ain. Badan dia menggigil, so kita orang expect dia nak dekat dengan benda yang hangat. Sebab tu dia duduk atas kaki Ain. Bila Ain dah g jer. Dia duduk atas kaki aku pulak. Tapi sebab an deria aku sangat tajam. Aku geli~ Habis aku gelak jer. Sampai lar Ain jauhkan dari aku. Hahaha. Deria gelak aku memang bagus lar. Hee~