e-MaiL Me t00 F0LL0w

F0LL0w Me

Please CLICK =D

WhoAmI?

My photo
bLue LaND, DaRk skY, Malaysia
my LIFE is upside down looking for Mr.down side-up.

WELCOME

Salam'alaik,
Thank you for viewing my humble blog. I hope you can find something useful here. May Allah bless you.
p/s: d'larang m'rosakkan blog ini ^^
L0ve,
Nur Athirah Nabilah Omar

Wednesday, July 04, 2012

First Day (MISDC)


12.45a.m.:-
Naik bas. Tak ramai pun dalam bas tu. Boleh jer kalau nak duduk mana-mana. Nadiah & Najihah duduk sit sorang. Hamizah & Aminah sit together, Saya lak dgn Aliya. Borak-borak sikit, terus tidur. Tak an nak stay pulak selama 4jam.

4.45a.m.:-
Sesamapi jer terus g surau. Letak barang-barang. Peh. Ngantok giler. Lapar pulak tu. Ktorang (except Aliya & Gha) g makan dekat 7E. Maggi lar pagi-pagi ni, tak an Nasi Kerabu lak.

6.00a.m.:-
Terus amik KTM ker KL Central. Mmg pagi buta cam tu ramai jer dah ada yang menunggu dkat stesen. Ktorg naik dkat coach perempuan. So, agak jakun gtu. Hahaha....Sesampai jer dekat KL Central amik LRT ke Dato' Keramat. Tapi patutnya ke Damai, cuma sebab kepala lain-lain, ngaku kalah je lar aku. Haish~

7.45a.m.:-
Sampai dah dekat stesen Dato' Keramat. Paling lawak, tahan teksi, tapi takde yang sudi (mungkin sebab nampak ktorg bwk bagasi segala). Then naik bas U023 utk ke UTM, KL. Sampai sudah. T'paksa angkat beg yang berat tu ke arah MJIIT.

8.00a.m.:-
Lepak dekat masjid, siap tinggal an beg kat situ lg. Then g beli makan. Lepas makan & baring-baring. Tiba saat taklimat dekat MJIIT. Ramai betul rupanya yang jadi runner. N mostly yang dengan aku tu runner english. Seronok r. Except ada 4orang lelaki yang join sekali.

After semua-semua ni, memang best gler r pengalaman sepanjang dekat sana.
To Be Continue....

No comments: