e-MaiL Me t00 F0LL0w

F0LL0w Me

Please CLICK =D

WhoAmI?

My photo
bLue LaND, DaRk skY, Malaysia
my LIFE is upside down looking for Mr.down side-up.

WELCOME

Salam'alaik,
Thank you for viewing my humble blog. I hope you can find something useful here. May Allah bless you.
p/s: d'larang m'rosakkan blog ini ^^
L0ve,
Nur Athirah Nabilah Omar

Tuesday, July 10, 2012

Soalan Buat Bakal Suami

Yosh! Dapat agak tak aku nak tulis apa? *tengok tajuk pun dah thu* Hahaha. Confirm lar dapat an. Bukan nak tulis surat. tapi untuk prepare an 'sedikit' soalan buat bakal suami tercinta. Hahaha. Mungkin macam banyak songel jer an nak tanya soalan b'bnyk. Tapi nak buat macam mana. Aku nak jugak lelaki t'baik' untuk jadi IMAM aku nanti. Tapi kena ingat r kalau:



Hahaha. Serius. Aku ni jenis kalau orang layan aku baik, aku pon baik lar dengan orang tu. Kan?
SO! Ni soalannya:
  1. Pandai baca Al-Quraan tak?
  2. Kalau reti baca, hafal surah apa?
  3. Selalu bangun subuh pukul berapa?
  4. Selalu tidur pukul berapa?
  5. Reti masak tak?
  6. Kalau reti masak, masak apa awak reti?
  7. Awak suka haiwan apa?
  8. Awak suka marah-marah tak?
  9. .... *okay aku dah lupa soalan seterusnya*
Harapnya orang yang datang minang aku t jawab dengan jujur je dah lar. Kalau tak memang aku kena lar buat TEST dulu. Kan?

1 comment:

Miss Etown said...

nice entry.. hi im already follow ur blog.. feel free to visit n follow me back. thanks :)