e-MaiL Me t00 F0LL0w

F0LL0w Me

Please CLICK =D

WhoAmI?

My photo
bLue LaND, DaRk skY, Malaysia
my LIFE is upside down looking for Mr.down side-up.

WELCOME

Salam'alaik,
Thank you for viewing my humble blog. I hope you can find something useful here. May Allah bless you.
p/s: d'larang m'rosakkan blog ini ^^
L0ve,
Nur Athirah Nabilah Omar

Thursday, January 31, 2013

Kaherah or Cairo

Allo *gaya orang arab* Eee.. Bukan nganjing ea. Hii. Lama dah tak post entry kat blog sendiri. Asyik baca blog orang jer. Actually. Nano ni bukan writer okay. I mean. Jenis tak suka menulis. So nak mengharapkan blog sentiasa di update. Haish... Berzaman kot. Dah berbulan tinggal. Berhabuk dah gamaknyer .. Fuhh *tiup-2 habuk* ..

So.. The main point is. Banyak sangat benda weh nak cerita. Tapi tak reti nak bercerita. Nak menaip pun ape lar lagi. Sekarang saya beralaih ke Instagram. Yelar an. Reti bercerita by gambar je. Nak wt guane.. 

My Instagram:
NA_NOMORE (nabilah omar)

Tapi sometimes tak jugak terupdate dekat instagram. Al-maklum lar, WiFi kat rumah sendiri takde lagi. Rumah member je ade. Tak dapat nak selalu post gambar. Mgkn lar kan kalau nak ikut perkembangan boleh follow dekat Twitter.. Segala perkembangan harian contohnya event or feelings or life.. Boleh lar thu. N korg boleh r nak tegur-2 dekat situ..

My Twitter:
@Na_NoMore (TheOwnerOf Snow)

Well after all.. Blog bukan lar tempat selalu saya lepak. Macam Hencek Haikal or Eijat Abdullah selalu buat. Diorg mmg rajin kot nak post segala macam dekat blog. For me. I think writing in a long phrase is not my occupation. Well.. A doctor like me. Is not a TYPICAL DOCTOR maybe..:PPP

P/s: Sorry to all my readers, saya tak rajin update untuk anda *bajet ade readers setia jer*