e-MaiL Me t00 F0LL0w

F0LL0w Me

Please CLICK =D

WhoAmI?

My photo
bLue LaND, DaRk skY, Malaysia
my LIFE is upside down looking for Mr.down side-up.

WELCOME

Salam'alaik,
Thank you for viewing my humble blog. I hope you can find something useful here. May Allah bless you.
p/s: d'larang m'rosakkan blog ini ^^
L0ve,
Nur Athirah Nabilah Omar

Wednesday, February 06, 2013

A gift from L0ve

Blueberry Cheese Cake :D
A little gift from someone special. Eheemm.. *type sendiri..lepas tu segan semdiri* Dush.dush. Hmm. Okay. Back to the story. Someone bagi saya kek hari ni. Seawal pagi orang tu call, dalam keadaan ke'demam'an ku gagahkan jua mengangkat fon. *aiceh..skema pulok -.-"* Time angkat tu tibe jer orang tu offer kek. *Oomai-2. Serius terkejut* Of cos lar nak kalau dah ade orang offer. XD
 "PENANTIAN itu suatu PENYEKSAAN"
Tapi tak tahu kenapa penantian kali ni sangat indah. Err.. *abaikan.* Tapi disebabkan dia ada hal, so sampai ke malam baru dapat keknya. AwesOme bila dapat kek. Nampak tak aku excited. >///< *tiba jer nak excited sgt ni knp. Doyai*

Kek tu sangat sedap. Balik rumah terus nak makan an. *nampak tak excitednya ca ne*

Note: Well. to tell you the truth, I really don't know why I just randomly smile when you're not around. You're just standing there and I just can't stop smiling. Seeing you just once a day makes my day. I guess I'm just in love with you.
*type-2 sambil dengar lagu little things >///<*

2 comments:

Leods said...

wow !! ini nmpk mcm poyo je..hehe btw nice entry...

Leen Princess... said...

kak nabila..hehe..sedapnye kek tuh :)