e-MaiL Me t00 F0LL0w

F0LL0w Me

Please CLICK =D

WhoAmI?

My photo
bLue LaND, DaRk skY, Malaysia
my LIFE is upside down looking for Mr.down side-up.

WELCOME

Salam'alaik,
Thank you for viewing my humble blog. I hope you can find something useful here. May Allah bless you.
p/s: d'larang m'rosakkan blog ini ^^
L0ve,
Nur Athirah Nabilah Omar

Monday, February 04, 2013

Jaulah 2 Zagazig

Bertolak seawal pagi ke Zagazig. Tak lar awal pun. Terbangun lambat actually. *bangun kul 7.30* dah tu nak bertolak kul 9. *last-2 bertolak kul 10* Then mengantuk sangat. Aku tidur lar dalam tremco ( sejenis van ) . Sampai-2 jer dah ada org sambut. *awesOme giler*

So, sini aku nak citer by photo jer. *sebab tak mood J2Z ni dah habis* Domo yer lihat gambar-2 yang tak bnyk ni.
G FUNFAIR with diorg. Time ni tgh atas ferris wheel. Seram >w<

Both gambar ni dekat kedai 'Asir ( jus ). Banyak minum jus je at sini. Kehausan selepas berjalan seharian. *bajet jer.. xP* My favorite Jus limau-mint tu *yang warna hijau*
 
Time terkandas tengah-2 jalan time OTW nak balik Cairo

Di kolej mereka. AwesOme sangat sebab tour guidenya baik-2 belaka
 Note: Bab kena cerita macam jurnal ni. Aku mmg tak reti. XD soe..

No comments: