e-MaiL Me t00 F0LL0w

F0LL0w Me

Please CLICK =D

WhoAmI?

My photo
bLue LaND, DaRk skY, Malaysia
my LIFE is upside down looking for Mr.down side-up.

WELCOME

Salam'alaik,
Thank you for viewing my humble blog. I hope you can find something useful here. May Allah bless you.
p/s: d'larang m'rosakkan blog ini ^^
L0ve,
Nur Athirah Nabilah Omar

Sunday, February 03, 2013

in LOVE maybe

Time past by everyday. A lot of things happen to me. To my heart actually. *bajet speaking lak* Well, sebenarnya lar kan ... Nak cakap ... Yang ... Aku ni ... Dah .. Jatuh hati .... Dekat ... Mmmm .... *annoying tak rase bila aku type gni? mcm mnx penampo kan!?* Ahahaha. Gurau jer. Takde un. Tajuk macam gempak an. XD

Okay-2. Back to reality (BTR). Actually nak habak mai pasal tadi untuk ke tiga kalinya aku ke 44th International Book Fair dekat Cairo ni. *Oomai! Tak puas-2 lagi ke g sane* Tak an pernah puas!! Buku kot. The awesome thing EVER *kau dah kenapa? dush.dush*

So. BTR again. Nak cerita lar kan. Nak ke sana. Date with someone, but end up go out with someone else. *kecewa T.T* Tapi ape pon "Perancangan Allah yang terhebat".. Ehemm.. Abaikan. Err.. Keluar dengan eX-schoolmate dulu *dah ade 'ex' nak letak 'dulu' lagi* with kakaknya. *Ohsem-2*. Mereka bwk sy g booth IM. Banyak sangat buku in Arabic. Dah rasa dissappointed sangat sebab aku nak gak baca. Lagi banyak cerita awesOme kot. Then mungkin sebab muka excited aku lar kot last-2 diorang hadiahkan buku *eh? ke aku yang muke tak malu cakap "NAK"* -.-"

Sorg bagi satu buku. Cukup dua buku kena khatam
Dah dapat hadiah buku kan. Hadiah tu pulak salah satu benda yang kita suka pulak uh. Memang happy gile *tapi tak gile lagi* Macam nak lompat-2 ibarat budak kecik dapat mainan jer time tu.. *Oomai-2!? doktor ke ni?* Alo.. Bukan selalukan dapat hadiah buku. Mostly kena beli sendiri. Like THIS :-
Penat USHA-2. Akhirnya ia menjadi pilihan hati
After all. Mmg nak kena beli jugak lar kan. Sebab FITRAH, tak an kita dapat apa yang kita nak. XD *bajet dah ni. true story lar tapi* And then ada lar terjumpa lak buku ni.

Ternampak pulak tulisan besar tu
Excited lagi lepas nampak buku ni. Nak jer beli. Tapi bab duit kena fikir dulu. So, tak jadi lar nak beli. *buku yang mane lar kan aku dok borak ni* Ehemm.. Bukan buku yang ada word besar 'HUSBAND' tu, yang ade word besar 'MUSIC' *saje nak besarkan word tu ><* Ahaha. Mgkn akan ku beli buku tulisan besar tu untuk bakal suami nanti. Mana tahu kan. Dah ade cadangan nak g book fair tu lagi nanti. XD

Mood: Hari ni kecewa → excited → cuak  → gelisah  → happy → berbunga ceria → sedih *aku rasa aku dah gile* :O


No comments: