e-MaiL Me t00 F0LL0w

F0LL0w Me

Please CLICK =D

WhoAmI?

My photo
bLue LaND, DaRk skY, Malaysia
my LIFE is upside down looking for Mr.down side-up.

WELCOME

Salam'alaik,
Thank you for viewing my humble blog. I hope you can find something useful here. May Allah bless you.
p/s: d'larang m'rosakkan blog ini ^^
L0ve,
Nur Athirah Nabilah Omar

Monday, April 08, 2013

I lost, when You lose

*FLASHBACK*
  
"Kak Nab serius ke dengan S tu? Jangan lar Kak Nab."

"Kenapa?"

"Ntah lar. ktorg rasa tak sedap hati *muka tak suka*"

Tentang kisah kita, aku tak pernah bagi tahu sesiapa. Tapi, bila aku dekat dengan dia, semua orang tak bagi. Aku pelik. Jadi aku diamkan semua yang aku rasa. Dari S, dari kawan-2 aku. Aku sembunyikan semuanya. Sebab nak jaga hati semua.

Belah pihak S, aku terus rapat dengan dia. Takde tanda-2 aku nak melangkah jao dari dia pun. Sebab aku sedang cuba terima kelemahan dia. Jadi aku tak kesah apa kawan-2 aku cakap. Dan aku diamkan dari kawan-2 aku tentang dia.

Belah pihak kawan-2 aku, bila diorang tanya. Aku nafikan lar habis-2. Aku cakap r apa yang patut aku cakap, asal diorg tak tahu pasal aku & S. Tapi. Aku tahu diorang tahu. Makin lama diorang agak support aku. Nampak sgt kan? - Kawan, buruk mana pun kawan tu, akan tetap jadi kawan-


BUT ..........
One day .............................................
Dia marah aku sebab aku tipu. Tak sangka pulak cara gurauan aku tu dia tak boleh terima. Agak sentap sebenarnya, tapi bila aku fikir semula. Aku tersenyum jer. Sebab dia lain dari yang lain. Dari tu aku mula rasa suka.

Tapi ...............
Semua tu dah terlambat buat aku. Dia dah pun give up dengan aku. Tanpa aku sedar, aku suka dia tanpa perancangan pun. Dan since then aku terus sakit kan hati dia. Biar dia benci aku. Biar nanti tak lar aku rasa sakit sangat kan? :'( 'padan muka aku..'

Now. It is ......................................................
THE END



P/s: I LOVE YOU S.
So, buat masa ni menjauhi dia. 2bulan kenal, belum lebih 6bulan lagi. Maksudnya, aku tak sempat kenal dia lagi. :'/

No comments: